Kus on, sinna tuleb juurde: George Clooney rikastus ühe miljardi dollari võrra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Cannes`i filmifestivalil - 12. mai, «Money Monster» esitlusel olid teiste seas kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster
Elu24 Cannes`i filmifestivalil - 12. mai, «Money Monster» esitlusel olid teiste seas kohal Julia Roberts, George Clooney ja Jodie Foster Foto: Erlend Štaub

56-aastane George Clooney ja tema äripartner Rande Gerber müüsid oma tekiilat valmistava ettevõtte ühe miljardi dollari eest.

Clooney ja supermodell Cindy Crawfordi abikaasa Rande Gerber, alustasid Casamigos Tequilaga neli aastat tagasi ning olid ettevõte edust isegi üllatunud. «Alustasime Casamigosega neli aastat tagasi, et teha eelkõige head tekiilat nii endale kui meid ümbritsevatele inimestele, et me täna ettevõtte ühe miljardi eest Diageole maha müüsime on uskumatu. Me ei oleks seda osanud alustades ette kujutada,» sõnas Gerber Us Weeklyle.

Rande Gerber ja George Clooney.
Rande Gerber ja George Clooney. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP

Samuti sõnas mees, et jäävad Geroge'iga mõlemad ka edaspidi Casamigosega tegelema ning on Diageoga koos töötamise üle elevil. 

No küll mõnel ikka on seda nutti ja õnne!

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

Ein Beitrag geteilt von Rande Gerber (@randegerber) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles