„Libahundi“ tantsijad annavad Viljandis tunde

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutunde viivad Viljandis läbi “Libahundi” tantsijad, keda alates 26. märtsist Tallinnas Nukuteatri laval näha saab.
Tantsutunde viivad Viljandis läbi “Libahundi” tantsijad, keda alates 26. märtsist Tallinnas Nukuteatri laval näha saab. Foto: Eesti Nuku- ja Noorsooteater

Nuku- ja noorsooteatri muusikali “Libahunt” tantsijad ja koreograafid tulevad esmaspäeval, 11. aprillil Viljandisse tantsutunde andma.

Tantsutiimi esindaja Angelika Kušanova sõnul toimuvad tantsutunnid Andi Linna saalis (Kaalu tänav 9) kella 16-19.

„Ühe õhtu jooksul saab tantsu lüüa paljudes erinevates stiilides: tänavatantsud, hip-hop, breiktants, house ja locking,“ loetles Kušanova. „Ei juhtu iga päev, et nii suur tantsuõpetajate tiim Viljandisse jõuab,“ tõdes ta.

Tantsima oodatakse algajaid ja oskajaid, nii poisse kui tüdrukuid ning noori ja vanemaid.

Tantsutunde viivad läbi “Libahundi” tantsijad, keda alates 26. märtsist Tallinnas Nukuteatri laval näha saab. Kohapeal loosivad tantsijad välja ka muusikali pileteid. „Tule kohale, tunne rõõmu liikumisest ja saa osa värvikast tantsumaailmast ning heida pilk “Libahundi” telgitagustesse,“ ärgitas Kušanova.

Tantsupäeva ajakava:
1-16.45 tänavatantsud ja house
16.45-17.30 newstyle hip-hop
17.30-18.15 locking
18.15-19 breakdance

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles