Suurbritannia prints Philip toimetati haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Philip
Prints Philip Foto: CHRIS JACKSON/AFP/Scanpix

Buckingnhami palee edastas avalikkusele eile teate, et Kuninganna Elizabeth II abikaasa prints Philip, Edinburghi hertsog, on toimetatud haiglasse.

BBC vahendab, et printsi haiglasse toimetamine võeti ette ettevaatusabinõuna kuna kuninganna abikaasal tekitab tervisevaegusi varem diagnoositud tervisehäda tulemusena tekkinud põletik. Teavet selle kohta, kas printsi seisund on eluohtlik või mitte, hetkel ei ole.

Printsess Elizabeth ja prints Philip 1947. aastal
Printsess Elizabeth ja prints Philip 1947. aastal Foto: -/AFP/Scanpix

Mai alguses teatati, et 96-aastane prints Philip tõmbub avalikust elust tagasi ega osale selle aasta sügisest enam ametlikel sündmustel. «Prints Philip osaleb varem kokkulepitud sündmustel maist kuni augustini, tehes seda nii iseseisvalt kui koos kuningannaga. Pärast seda ei võta prints enam kutseid vastu ja loobub avalikust elust, samas ei muutu ta eraklikuks, vaid võib mõnedel sündmustel aegajalt osaleda,» teatas Buckinghami palee mai alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles