Marko Atso ja Danel Pandre jagavad eduka bändi valemit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triikrauamehed The Sunist: Danel Pandre (bass, vasakult), Tarvo Valm (kitarr, vokaal), Tanel Padar (vokaal, kitarr), Tomi Rahula (klahvpillid) ja Borka (trummid) nautisid plaadikaane jaoks poseerimist ja tegid seda enda sõnul ühtse meeskonnana.
Triikrauamehed The Sunist: Danel Pandre (bass, vasakult), Tarvo Valm (kitarr, vokaal), Tanel Padar (vokaal, kitarr), Tomi Rahula (klahvpillid) ja Borka (trummid) nautisid plaadikaane jaoks poseerimist ja tegid seda enda sõnul ühtse meeskonnana. Foto: Aivo Kallas

Sel pühapäeval, 10. aprillil kell 18:00 toimub klubis  Tapper Bändcämp'i eestvedamisel muusikute pühapäev, kus Marko Atso, Danel Pandre ja Henri Lindali korraldavad  workshopi. Pärast avaneb ka kõigil võimalus mõnusalt jämmida.


Muusikute pühapäev on üritus, kus saab praktilisi nõuandeid bändi tegemisel, vabalava põhimõttel musitseerida ja leida endale uusi bändikaaslasi.

Pühapäeval toimuval muusikute õhtul saab lisaks muusika tegemisele osaleda workshopis, kus kogemusi ja nõuandeid jagavad Metsatölli trummar ja manager Marko Atso, The Sun'i ja Ott Leplandi manager Danel Pandre ja Rock Cafe juhataja Henri Lindal.

Workshopil räägitakse sellest, kuidas luua bändile kuvand ning mismoodi seda viia publikuni, samuti jagatakse nõuandeid, kuidas fännidega suhelda ning antakse näpunäiteid, kuidas bänd saab oma kontaktibaasi suurendada.
 

Muusikute pühapäev on välja kasvanud üritusest BändCämpJäm.

Kui BändCämpJäm oli mõeldud laiemale publikule, siis muusikute pühapäev on suunatud eelkõige muusikutele. Oodatud on muidugi kõik muusikasõbrad, sest eesmärk on luua õhkkond, mida saab kogeda Rabarocki telklaagris, kus käib jämm varajaste hommikutundideni.
 
Muusikute pühapäevale saab registreeruda siin: http://tinyurl.com/muuspuhap
 
 

Muusikute pühapäev 10. aprillil kell 18:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles