Kolumbus Kris tähistab topelttosina täitumist

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbus Kris.
Kolumbus Kris. Foto: promo

Aprillis tähistab Eesti rokiveteran Kolumbus Kris oma 24. aastapäeva väikese tuuriga mööda Eestit.

Juba sel reedel, 8. aprillil esineb ansambel Tallinna klubis Rock Cafe, kus sünnipäevapsega koos astuvad lavale Tanel Padar, Kristo Rajasaare (Kosmikud) ja Vello Orumets.

Kontserdi korraldaja Gunnar Viese teatel toimub peo raames neljandat korda “Vabariiklik trummarite paraad” millel esinevad Peeter Jõgioja, Reigo Ahven ja Viljandi trammikoondis, trummiperekond Kirss'n'Garden, Silver Ulvik ja Andres Oja ning osaleda saab ka publik, kellele jagatakse vajalikud löökriistad kohapeal.

Spetsiaalsete kavadega astuvad üles ansamblid Rockcrime ja Crazy Dayz.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987 aaastal. Esimene suurem ülesastumine leidis aset samal aastal Tartu muusikapäevadel. Praegu kuuluvad bändi Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid). Kolumbus Kris on ilmutanud viis täispikka albumit ja ühe kogumikalbumi “Eesti Rocki Annaalid Kolumbus Kris 87-94”.

Rock Café kõrval näeb Eesti rokilegendi veel 16. aprillil Pärnu Sweet Rosie pubis, 22. aprillil Tallinna Scotland Yardi kesklinna pubis, 23. aprillil Viimsi Scotland Yardis, 29. aprillil Tallinna Cubanita Live Cafes ja 30. aprillil Tartu klubis Trehv.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles