Ülevaade poliitikasse sukelduva ärimehe Urmas Sõõrumaa kirevast perekonnaelust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Maran, Urmas, Kristiin ja Katriin Sõõrumaa
Kätlin Maran, Urmas, Kristiin ja Katriin Sõõrumaa Foto: AFP / Scanpix

Kohaliku omavalitsuse valimistel oma valimisnimekirjaga osalev Urmas Sõõrumaa jõuab tõepoolest palju – mees tegeleb enda mitmete äridega ning on seitsme lapse isa. Seejuures on ta lapsi teinud lausa nelja naisega! Saame tuttavaks tulevase poliitiku perekonnaprofiiliga!

Urmas Sõõrumaa rääkis kaks aastat tagasi Kanal2 saates «Avameelselt»: «Olen sündinud-kasvanud suhteliselt vaeses Eesti piirkonnas, aga ma ei ütleks, et oleksin millestki ilma jäänud. Isaga tutvusin esimest korda pärast sõjaväge ja teist korda 10 aastat tagasi, tänaseks on ta siit ilmast lahkunud.»

Endal on tal nelja naisega seitse last ning samas saates rääkis mees, et hoolitseb neist igaühe eest!

Sõõrumaa lapsed on 31-aastased Margus ja Tõnis,  27-aastane Maarja, 25-aastane Ander, 18-aastane Christina-Sandra, 14-aastane Katriin ja 11-aastane Kristiin.

Kõik lapsed võtavad vähemal-suuremal määral osa papa erinevates ärides. Vanim poeg Margus tegutseb nutikodude turvalisuse vallas ning lisaks tegutseb ta ettevõttes, mis toob Euroopast autosid Eestisse, müüb neid ja pakub ka autotarvikuid. Kuu noorem Tõnis peab Kohilas puhkekeskust, Rotermanni kvartalis ärinõustamisfirmat ning sealsamas ka koos elukaaslasega nipsasjakeste poodi, on üks Rotermannis asuvate söögikohtade Taqueira ja Taste Of Asia omanikest, lisaks samas asuva hosteli omanik. Mehe hobiks on rattasõit. Vanim tütar Maarja peab Rotermannis kunstigaleriid ja Tao enesearengukeskust, tal on noorsootöötaja kutsetunnistus ning on bakalaureusekraadiga Tallinna ülikoolist rekreatsioonikorralduse alal.

Tõnis Sõõrumaa elukaaslase ja lapsega. Urmas Sõõrumaa on kahekordne vanaisa./ facebook
Tõnis Sõõrumaa elukaaslase ja lapsega. Urmas Sõõrumaa on kahekordne vanaisa./ facebook Foto: Facebook

25-aastane Ander peab koos ema Kristiinaga seemneäri, lisaks tegutseb kontoridisainifirmas ja on Rotermanni korteriühistu juhatuses, viimaste andmete kohaselt tegutseb ta isa aktsiaseltsi US Invest turundusjuhina, mehe hobiks on jalgpall. 18-aastane Christina tegeleb peotantsu ja luuletamisega. Katriin ja Kristiin käivad Inglise Kolledžis ja tegelevad peotantsuga, õdedest vanem on meediale jutustanud ka enda kokandushuvist ja unistusest olla restoranipidaja.

Sõõrumaa on Kroonikale enda laste emade kohta öelnud naljaga pooleks, et tema naisi ühendab ainult üks asi – nende kõikide nimed algavad K-tähega (Kersti, Kristina, Kairi ja Kätlin). Esimese abikaasa Kristinaga sai mees lähedaseks, kui oli 25-aastane. Paar tutvus läbi võistlustantsu ning nad abiellusid 1991. aastal, kui neil oli juba kodus 5- ja 2-aastane laps. Kokku said Kristina ja Urmas kolm last – Margus, Maarja ja Ander.

Seejärel hakkas Urmas 1995. aastal kokku elama Kairi Auväärtiga, kellega neil on ühine tütar Christina-Sandra, paari kooselu kestis seitse aastat.

Kätlin Maran ja Urmas Sõõrumaa sattusid koos meedia huviorbiiti 2002. aastal, kui uuriti nende suhte kohta. Tõepoolest ongi paar juba 15 aastat koos veetnud ning neil on kaks last – Katriin ja Kristiin.

Patriarh Sõõrumaa on öelnud ühe enda lapse emaks Kersti, kellega neil on ühine poeg Tõnis. Seejuures tuleb märkida, et Tõnise ja Marguse vanusevahe on vaid üks kuu. Margus on sündinud 15. mail 1986 ja Tõnis sama aasta 14. juunil

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles