Tütar põletas ema laiba ja tegi tema luudest kaelakee

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Ray
Tony Ray Foto: AP / Scanpix

USAs Californias põletas naine oma ema laiba ära ja tegi tema luudest kaelakee.

Politsei arreteeris 50-aastase Kathleen Allmondi ja tema 30-aastase poja Tony Ray, keda kahtlustatkse Allmondi 84-aastase ema laiba põletamises, kirjutab foxnews.com.

Ramona Yolanda Allmond suri möödunud aasta jõulude ajal oma kodus Corningis.

Pärast eaka naise surma jättis ta tütar ja selle poeg laiba elutuppa vedelema. Hiljem viisid nad ta aias olevasse avatud betoontorusse ja põletasid teda 17 tundi.

Politsei esindaja Paul Hosleri sõnul kasutas perekond betoontoru grillina.

Kathleen Allmond läks isegi nii kaugele, et tegi ema luujäänustest kaelakee. Naine pani foto, kus ta on selle kaelakeega, internetti Myspace'i leheküljele.

Allmond ja ta poeg arreteeriti möödunud nädala pühapäeval pärast seda, kui politsei leidis grillimiseks kasutatud torust inimjäänuseid.

Naisele ja ta pojale esitati süüdistus eaka naise ärakasutamises,  laiba hävitamises ning pettuse teel raha omastamises. Nimelt võtsid nad aasta jooksul pärast Ramona Yolanda Allmondi surma tema pensioni välja.

Politsei uurib juhtumit ja püüab leida teo motiivi.

«Sellist juhtumit ei ole varem ette tulnud. See on täiesti mõistetamatu, et keegi endale oma ema luudest ehteid teeb,» lausus politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles