Kõrvalhüpe andis välja debüütalbumi «Tantsud antidepressantidega»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvalhüpe
Kõrvalhüpe Foto: Kõrvalhüpe

Antidepressiivse tantsumuusika nimetuse all popmuusikat viljelev kollektiiv Kõrvalhüpe on aprilli esimestel päevadel valmis saanud oma debüütalbumi «Tantsud antidepressantidega».

Eksotik produtseeris muusikat, Kaarel kirjutas laule ning Epp laulis - sel moel möödus kaks aastat. Vahepeal tekkis ka asjaosalistel endil kahtlus, kas see album ilmavalgust näebki.

Ent peale avaldatud raadiosingleid «Pilvedesse peidetud», «Pidžaamapidu» ja «Muutmata kujul» ning ka internetikeskkondades vaikselt levinud muusikapalade on Insomniac Recordsil rõõm teatada, et album on nüüd saadaval hästi varustatud plaadipoodides.

Albumilt leiab 12 rada, millele žanrit on raske määratleda. Kuulda saab nii elektroonilise muusika, trummi ja bassi, aga ka bängivate hiphop-trummikäikude mõjutusi.

Kõige täpsemalt ja ühtaegu ebatäpsemalt peaks ütlema, et tegemist on kaasaegse popmuusikaga, mis vast popmuusikute jaoks liiga alternatiivne ja alternatiivmuusikute jaoks ehk liiga lihtsakoeline on.

Kõrvalhüpe «Tantsud antidepressantidega» tracklist:
 

  1. Eelmäng
  2. Meelehärmatis
  3. Depressiivutus
  4. Epprekas
  5. Pilvedesse peidetud
  6. Vaikusevöönd
  7. Fuuria
  8. Pidžaamapidu
  9. Vihmatants
  10. Muutmata kujul
  11. Tähitud valss
  12. Õnnelik lõpp
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles