Äärmuseksortsistid sõlmisid saatanaga lepingu, et tappa paavst?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavst Franciscus
Paavst Franciscus Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Vatikani ametnike teatel uurivad nad äärmuseksortsistide gruppi, mis tegeleb satanismiga ja väidavad, et tahavad tappa Argentina päritolu paavst Franciscuse.

Tegemist olevat Brasiilia eksortsistide grupiga Gospeli sõnumikandjad, mis kinnitamata andmetel on mestis saatanaga ja viib tegelikult läbi stanistlikke rituaale, mitte ei aita inimestest kurje vaime välja ajada, edastab The Sun.

Vatikani teatel jõudis nendeni video, millel on näha selle grupeeringu liikmeid saatanat kummardamas ja paavst Franciscuse surma ennustamas.

Paavst Franciscus
Paavst Franciscus Foto: Pacific Press/Pacific Press/Sipa USA/Scanpix

Lisaks olevat selle grupi endine juht Plinio Correa de Oliveira, kes suri 1995. aastal, suutnud saatanaga suhelda ning suunanud kliimamuutust. Samuti olevat tal enne surma valminud plaan, kudas ta käsilased saaksid võimuloleva paasti tappa. 1995. aastal oli paavstiks Johannes Paulus II, tema võimuaeg kestis 1978 - 2005 ning 2005 - 2013 oli paavstiks Benedictus XVI. 13. märtsil 2013 sai paavstiks Franciscus.

Paavst Franciscus
Paavst Franciscus Foto: Pacific Press/Pacific Press/Sipa USA/Scanpix

Gospeli sõnumikandjate esindaja, monsignor João Scognamiglio Clá Diase sõnul jätkab de Oliveira ka teispoolsusest nende juhtimist, kontrollides elu planeedil Maa.

Selle grupi teatel kukub varsti Atlandi ookeani meteoriit, mis tekitab Põhja-Ameerikas katastroofi, kuna seal on väga palju patuseid hingi. 

Clá Diase teatel hoiavad nii nemad kui nende endine juht paavst Franciscuse tegevusel silma peal ja ta on põhimõtteliselt nende kontrolli all, mitte ei langeta otsuseid ise.

Vatikan uurib satanistlike eksortsistide teadet, et neil on kavas paavst Franciscus tappa ja tema asemel Vatikani ka katoliku kirikut panna juhtima Clá Dias.

Vatikani pressiesindaja, püha isa Federico Lombardi kinnitusel uurivad nad Brasiilias tegutseva grupi ähvardusi ja teateid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles