Sadistlik? «Troonide mäng» on toonud ekraanile 150 966 tegelase surma (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Troonide mäng».
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Foto: SCANPIX

«Troonide mäng» on kahtlemata üks kõige verisemaid seriaale teleajaloos.

Sarja kiindunud fänn Leon Andrew Razon võttis aga ette uskumatuna kõlava ülesande ning luges kokku kõik surmad, mis teleseriaalis ekraanile jõudnud on. Tulemus oli jahmatav! «Troonide mängus» on elu kaotanud enam kui 150 000 tegelast. Kõik surmastseenid kogus Razon kokku 21 minuti pikusesse videosse. 

«Troonide mängu» raamatusarja autor George R.R. Martin toob vägivalla põhjuseks ajaloo: «Tegevus toimub keskajal, mil tänase päevaga võrreldes oligi ühiskonnas rohkem vägivalda. Minu looming kuulub küll fantaasiavaldkonda, kuid jutustused põhinevad ajalool. Autorina võin ja pean rääkima tõde. Kui jätaksin kõrvale ajaloost selle osa, mis sisaldab vägivalda ja sõdasid, siis oleksin ebaaus,» põhjendab «Troonide mängu» looja. 

Vaatamata suurele hulgale vägivallale ning seksistseenidele, on «Troonide mäng» maailma üks hinnatumaid teleseriaale, mis on kogunud tänaseks päevaks kokku rohkem Emmysid kui ükskõik, milline teine vastane. Koju on viidud ühte kokku 38 Emmyt!

«Troonide mängu» uus, seitsmes hooaeg jõuab HBO telekanali eetrisse juulis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles