Stig Rästa: olen vist ülbe näoga...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov
Stig Rästa - Eesti Laul 2011 proov Foto: Jelena Rudi


Muusikaprodutsent ja muusik Stig Rästa (29) lõi koos Tomi Rahulaga uue bändi Outloudz ning nende lugu «I Wanna Meet Bob Dylan» osales sel aastal Eesti Laulu konkursil.

Stig on ka armastatud bändi Traffic kitarrist. Muusik on juba mitu aastat hõivatud oma kallima Kätliniga. Stig rääkis Buduaarile, et üldiselt talle kontsertidel külge ei lööda, sest ta on ülbe näoga!
 


Stig tunnistab, et arvatavasti tänu oma ülbele näole talle naljalt kontsertidel külge lööma ei tulda. «Üldiselt ei lööda mulle külge kontsertidel, sest esiteks ei satu ma pärast kontserti rahva sekka ja ma vist olen mingi ülbe näoga, et ega keegi eriti jutustama ei kipu tulema minuga. Ja mulle vist sobib ka see variant.»

Stigile meenub ka üks huvitav seik, seoses külgeajamisega. «Üks naljakaid seiku oli, kui üks niiöelda groupie järgnes meie bändi afterpartyle ja küsis ukse juures meie helimehe naiselt: «Kes sa oled?», mille peale vastati: «Aga kes sa üldse oled?»,» meenutab Stig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles