Viivika Oolo: kardinaalne maailmapildi erinevus ei luba meil abielu jätkata (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oolo ja Vivika Oolo 2016. aastal.
Allan Oolo ja Vivika Oolo 2016. aastal. Foto: Erlend Štaub

Eile avalikustas ajakiri Kroonika, et staarkiropraktik Allan Oolo ja tema abikaasa Viivika Oolo lahutavad oma seitse aastat kestnud abielu.

Allani 33-aastane abikaasa ja kahe lapse ema Viivika paljastas ajakirjale, et eri teid on nad mehega käinud juba pikemalt: «Ületamatud erimeelsused, kardinaalne maailmapildi erinevus ja soovid tuleviku osas on need, mis ei luba meil abielu jätkata.»

Allan Oolo raamatu autogrammiõhtu Solarise Apollos
Allan Oolo raamatu autogrammiõhtu Solarise Apollos Foto: Diana Unt Photography

Samuti tunnistas naine, et on pidanud liiga kaua oma soove maha suruma ja läbi lahutuse on ta nüüd enda jaoks avastanud näiteks jälle kunagise hobi maalimise: «Keskendun nüüd liiga pikkadeks aastateks varjule jäänud enese soovide ja hobide elluäratamisele – näiteks olen jälle üles leidnud värvid ja maalima asunud.»

Kiropraktik ise isleoomustas lahutuse valguses Viivikat kui ilusat hinge, kuid probleemide lahendamisel osutus komistuskiviks naise, eestlasele iseloomulik, kinnine iseloom: «Nagu võib öelda paljude eestlaste kohta, tuginedes ka teaduslikele uuringutele, jääb empaatiast ja emotsioonidest veidi vajaka.»

Loodame siiski, et Oolode vahel säilivad sõbralikud suhted ka vaatamata lahutusele!

Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Allan Gary ja Viivika Oolo
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Allan Gary ja Viivika Oolo Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles