Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Crystal Castles annab Eestis kontserdi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Crystal Castles
Crystal Castles Foto: Rock Cafe

Kanadast pärit tantsusaalide kuumim artist Crystal Castles annab 14. juunil esmakordselt kontserdi Eestis. Bändi esinenemine leiab aset Tallinnas klubis Rock Cafe.

Alates 2004. aastast, kui Ethan Kath ja Alice Glass moodustasid Torontos, Kanadas duo Crystal Castles, on bändi saatnud edu. Omanimeline debüütalbum nägi ilmavalgust 2008. aastal ja leidis kriitikute ning fännide poolt väga positiivse vastukaja.

Ajakiri New Musical Express hindas albumi kohale nr 39 tabelis «Top 50 Greatest Albums of the Decade» (dekaadi 50 parimat albumit).

Albumi ilmumisele järgnes aktiivne tuuritamine Jaapanis, Austraalias, Euroopas ning paljudel tuuridel USA-s, sealhulgas ka soojendamine Nine Inch Nailsi nende 2008. aasta suvetuuril.

Samuti oli bänd tihe külaline erinevatel festivalidel nagu Oxegen Festivalil Iirimaal, Glastonbury ja Reading Festivalidel Suurbritannias.

Teine album «Crystal Castles II» ilmus kuulajateni maikuus 2010 Fiction Recordsi vahendusel (plaadifirma kelle «koduks» on pikka aega olnud The Cure). Ka teine album leidis kriitikute ning kuulajate uskumatu vastuvõtu. Samalt albumilt pärineb viimane singel «Not in Love», kus teeb kaasa The Cure'i ninamees Robert Smith.

Tänaseks on Crystal Castlesist saanud alternatiivse tantsumuusika arvestatav artist ja hetke kuumim tegija maailmas. Väljamüüdud kontserdid, kriitikute ja fännide kiitus - need kõik räägivad enese eest.

Piletid Crystal Castlesi kontserdile hinnaga alates 25 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel 8. aprillil kell 10.00.

Esimese 100 piletiga saavad ostjad kaasa ka Crystal Castle albumi «Crystal Castle II» (plaati saab välja lunastada kuni 14. maini Piletilevi Viru Keskuse müügipunktis).

Märksõnad

Tagasi üles