Selle nädalavahetuse popipealinn on Tartu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popidiot esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood
Popidiot esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood Foto: Jelena Rudi

Kõik kohaliku popmuusika sõbrad peaksid sel nädalavahetusel Tartusse suunduma, sest Genialistide klubi kava rõõmustab parima eestimaise popmuusikaga. Üles astuvad näiteks Antonina, Marten Kuningas, Popidiot, Leslie Da Bass, Malcolm Lincoln ja Laika Virgin.

Mitu päeva kestev popiparadiis saab alguse juba neljapäeval, mil esinevad Antonina ning Doktor Normal koos MC Rokiga. Viimase koosluse koosseisu kuulub näiteks Eesti Otsib Superstaari saatest tuntud Marten Kuningas.

Tõelist möllu näeb aga reedel ja laupäeval, kui kokku saavad piltilusad bändid ja kosmiliselt hea muusika. Reedel astuvad lavale üle-eelmise aasta parima muusikavideo üllitanud ja aasta ansambli tiitli saanud Popidiot, HU?-st tuntud muusik ja reklaamimees Leslie Da Bass ning Eestit Eurovisioonil esindanud Malcolm Lincoln. Kõigi kolme näol on tegu kohalikku elektropopi tipptegijatega.

Magustoiduks on laupäevane kolmikkontsert, kus näeb Eesti chiprocki lipulaeva Rob Findel, tuliuut kitarrirokibändi Kosmoseratsanikud ning Jarek Kasari alias Chalice plaadifirma silmatera Laika Virgin, kes jagab koos Badass Yukiga muusikavideote saates Eesti Top 7 kõige pikemalt tabelis püsinud artisti tiitlit. Laika Virgini endist solisti Fredy Schmidti näeb ja kuuleb muide just Kosmoseratsanike frontmanina.


Ukses avatakse kõigil päevadel kell 22.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles