Klassikaraadio kutsub stuudiokontsertidele «Areaal live»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pokinen
Mari Pokinen Foto: Mari Pokinen

Aprillikuu kolmapäevadel korraldab Klassikaraadio raadiomajas neli alternatiivmuusika stuudiokontserti «Areaal live», kuhu pääseb tasuta.

Kontsertidel esinevad ansamblid, mida tutvustatakse Klassikaraadio saatesarjas «Areaal». Sari räägib viimasel ajal Eesti muusikamaastikule tugeva jälje jätnud artistidest ja ansamblitest, potentsiaalsest kultuslikust muusikakultuurist.

Kui sarja siht on haarata võimalikult erinevaid muusikaringkondi, siis kontsertide eesmärk on võtta fookusesse neli noorema põlvkonna muusikakollektiivi ning tutvustada neid kuulajatele. «Areaal live» stuudiokontserdid annavad hea võimaluse kuulajail ka raadiosaate valmimist näha, sest õhtud on publikule prii sissepääsuga.

Ajakava:

6. aprillil - Tolmunud Mesipuu, piirideta ja piiritlemata instrumentaalmuusika

13. aprill - Galaktlan, unelevad, müstilised, kosmilised helipildid

20. aprill - Mari Pokinen, vaiksed ja siirad laulud koos Ott Kartauga

27. aprill - Wrupk Urei, teekond jazzrocki radadel

Kontserdid algavad kell 22. Piletivaba sissepääs vana raadiomaja valvelauast aadressil Kreutzwaldi 14 alates kella 21.30st.

Kontsertidest teeb Klassikaraadio otseülekande nii eetris kui ka veebikaamera vahendusel koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles