Kalev/Cramo korvpalluri meenutus: pidutsesime hotellitoas ja mõned asjad süüdati põlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo lätlasest leegionär Armands Škele.
Kalev/Cramo lätlasest leegionär Armands Škele. Foto: SCANPIX

Kalev/Cramo korvpalliklubi lätlasest leegionär Armands Škele avaldas ajakirjaga Basketball vesteldes, miks ta heideti kaheks aastaks Läti rahvuskoondisest välja.

Mäletatavasti kuulus Škele 2009. aasta EMil Läti koondise koosseisu ning pärast finaalturniiri said mitmed mehed distsipliinirikkumiste eest karistada, kirjutab Basketball.

Kristaps Valters heideti koondisest välja kolmeks ning Škele kaheks aastaks. Andris Biedrins, Kaspars Berzins ja Kaspars Kambala said aastase tingimisi karistuse.

«Juhtus nii, et pidutsesime EMi-eelsel turniiril hotellitoas ja mõned asjad süüdati seal ka põlema,» meenutas Škele. «Muidugi tagantjärele mõeldes oli see lollus ja me väärinuksime karistust, kui see oleks tulnud kohe. Aga me sõitsime EMile, kaotasime tugevatele Venemaa ja Prantsusmaa koondistele ning võitsime Saksamaad. Kui oleksime võitnud sakslasi üheksa punktiga ja edasi pääsenud, poleks mitte midagi viga olnud, meie teod oleks unustatud, kuid kuna me ei suutnud neid piisavalt suurelt võita, siis vajati süüdlasi.»

Kuigi kaheaastase koondisekeelu lõpuni on veel aega, loodab Škele, et ta saab varsti Läti koondise särgi taas selga tõmmata. «Olen treeneritega ühenduses olnud ja tema sooviks mind koondises näha, eks suvel ole näha, kuidas asi laheneb,» lisas Škele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles