«Kormoranid» on trüginud aasta edukaimaks Eesti filmiks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoranid «Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi» ei mängi. Põhimõtteliselt. Tormilind (Jüri Vlassov), Ben (Enn Klooren), Keiser (Guido Kangur).
Kormoranid «Jaanipäevaks kõrgeks kasvab rohi» ei mängi. Põhimõtteliselt. Tormilind (Jüri Vlassov), Ben (Enn Klooren), Keiser (Guido Kangur). Foto: Paul Aguraiuja ja Meelis Veeremets

«Kormoranidel» 30 000 vaatajat täis!

Rain Tolgi ja Andres Maimiku komöödiafilmi «Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» on tänaseks vaatamas käinud juba üle 30 000 kinokülastaja.

Seega on «Kormoranid» oma vähem kui kolme esimese linastumisnädala jooksul jõudnud viimase kolme aasta edukaimaks eesti filmiks. Viimati kogusid eesti filmid üle 30 000 vaataja aastal 2008.

 

Teisi  sel aastal esilinastunud kodumaiseid mängufilme («Üks minu sõber», «Kirjad inglile», «Surniaiavahi tütar», «Rotilõks») on kokku vaadanud ligi 27000 kinokülastajat.

Rain Tolgi ja Andres Maimiku eelmine linateos «Jan Uuspõld läheb Tartusse» on Eesti viimase kaheksa aasta vaadatuim film.

«Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» on must komöödia, mis räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa. Filmis mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits, Enn Klooren ja teised suurepärased näitlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles