«Hop» tõukas «Kormoranid» troonilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader animafilmist "Hop"
Kaader animafilmist "Hop" Foto: Youtube

Animatsioon «Hop» meelitas nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 9216 vaatajat. «Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» kogus 3261 vaatajat.

«Lustakas koguperekomöödia «Hop» on segu mängufilmist ja tipptasemel arvutianimatsioonist. LJ on Lihavõttejänese teismeline poeg, kes pole sugugi huvitatud oma isa ameti ülevõtmisest. Seetõttu võtab jänkupoiss kätte ja põgeneb Hollywoodi, et viia ellu oma suur unistus: saada trummariks, saada oma bänd ja võtta vastu sellega vältimatult kaasnev kuulsus,»kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.

Eestikeelsele versioonile andsid oma hääle Priit Võigemast, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Venno Loosaar, Tarmo Männard, Mihkel Raud, Anne Reemann, Erki Aule, Kerttu Aer jt.

Eelmisel nädalal linastus ka thriller «Sucker Punch». «Sucker Punch - põgenemine reaalsusest» on eepiline fantaasiamärul, mis viib noore tüdruku elavasse kujutlusmaailma ja pakub talle pääseteed süngest reaalsusest. Piiranguteta fantaasiamaailmas võib ta minna kuhu tahes ja teha mida tahes. Tüdruku uskumatud seiklused hägustavad piiri tõelise ja väljamõeldise vahel.

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Hop – 1.nädal
  2. Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta – 3.nädal
  3. Sucker Punch – põgenemine reaalsusest (Sucker Punch) – 1.nädal
  4. Sea Rex: Meresaurused 3D (Sea Rex: Journey to a Prehistoric World) – 2.nädal
  5. Rango – 5.nädal
  6. Armastus tööpostil. Meie aeg (Slushebnõi roman. Nashe vremja) – 2.nädal
  7. Jane Eyre – 3.nädal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles