Prooviabielu-Helen: paremat meest kui Kalvi-Kalle ma ei leia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Instagram

Reality-staar Kalvi-Kalle seisis eile kohtukulli ees järjekordsete liiklusrikkumiste eest. Sel korral ähvardab noorsandi kuni üheaastane reaalne vanglakaristus. Noore suhte jaoks võib nii pikk lahusolek aga saatuslikuks saada. Kas Heleni ja Kalvi-Kalle suhe jääb püsima?

«Iga jumala öö nägin unes oma naist, mõtlesin temale nii ööl kui päeval. Olin kurb, kuna ei saanud temaga olla, kui ta mind kõige rohkem vajas, enam seda viga ma ei tee. Olen elus väga palju vigu teinud ja enam ei taha,» kirjutas Kalvi-Kalle enda blogis selle aasta veebruaris, meenutades kahte vangis veedetud kuud. Tundub, et noormees ei ole õppust võtnud ning teda ähvardab taas kinnimaja.

Kalvi-Kalle avaldas eilse kohtuistungi järel lootust, et kallim ootab ta taas ära, kui vanglapõli peaks kätte jõudma. Helen kohtuistungil ei viibinud, kuid on samuti lubanud kallima ära oodata: «Mis mul üle jääb, ootan ära,» teatas Helen ja lisas, et ega ta ju eriti kergesti mehi ei leia ka. 

Kalvi-Kalle kohtus
Kalvi-Kalle kohtus Foto: Toni Läänsalu

Kui pikk vanglakaristus Kalvi-Kallet ähvardab, selgub järgmisel kohtuistungil, mille aeg ei ole veel määratud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles