Nördinud Kalvi-Kalle kohtusaalist lahkudes: politseinikud sõitsid mulle tagant sisse! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast tänast kohtuistungit, milles süüdistatakse telestaari järjekordselt juhilubadeta roolikeeramises, oli driftikunn nördinud ja pettunud. «Prokurör ja Eesti kohtusüsteem kiusavad mind taga,» kinnitas Kalvi-Kalle, keda ähvardab kuni aastane vangipõli. 

ELu24-le antud intervjuus kinnitab Kalvi-Kalle, et tal lihtsalt on kiusatus ning vajadus autoga sõita. Viimase 9 kuu jooksul on ta juhtimisõiguseta roolist tabatud kahel korral.

See pole aga kaugeltki mitte esimene pahandus, millesse mees sattunud on. Tema «pahanduste kontolt» võib leida muuhulgas traktori varguse. Enda sõnul Kalvi-Kalle hoopis päästis traktori välimuse: «Nad oleksid selle niikuinii kummuli keeranud.»

Veelgi varasemaid pahategusid Kalvi-Kalle enam ei mäleta, põhjuseks on Kalvi-Kalle mäluprobleemid: «Näiteks ei mäleta, mida tegin kaks päeva tagasi. Lihtsalt lampi ei mäleta.» Paraku arste ta ei seedi, arstil käis viimati eelmine sajand, kui sedagi.

Kalvi-Kalle on trahvideks maksnud enda sõnul 17-18 000 eurot. Kõige enam kindlustusettevõttele. «Kindlustuslaks tuli sellest, et nad [politseinikud] sõitsid mulle tagant sisse. Mu auto oli tagant nagu banaan,» kirjeldas Kalvi-Kalle enda tegemisi, koni hambus. Nimelt ajasid politseinikud Kalvi-Kallet taga, kui too põgenes politsei eest.

Driftikunn ütles lõpetuseks, et tal on juba hammas verel, et veel sõita ning keeldus Elu24 lugejatele lubamast, et ta rohkem reegleid ei riku.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles