Kas see seksikas Jõgeva poiss on tulevane Hollywoodi staar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Rehi
Artur Rehi Foto: Facebook

USA näitekooli American Academy of Dramatic Arts lõpetanud Artur Rehi sai eksklusiivse kutse kooli kolmandale kursusele, kuhu pääsevad vaid valitud õpilased.

Artur Rehi on Jõgevalt pärit noormees, kes alustas esimese eestlasena teatri- ja filminäitlemisõpinguid Ameerika Ühendriikides Los Angeleses paiknevas teatri- ja filmikunsti kõrgkoolis American Academy of Dramatic Arts kaks aastat tagasi. 

Ta on üks viiekümnest eurooplasest, kes võeti 2015. aastal vastu õppeasutusse, milles saanud hariduse paljud kuulsad näitlejad.

Artur Rehi andis Vikerraadio hommikusaates intervjuu, kus rõhutas, et tegemist on väga maineka kooliga, kus õppida, et edasi Hollywoodi pürgida. «Neid võimalusi on mitu, aga minu kui eestlase jaoks on see parim ja turvalisim viis,» mainis ta.

Artur tunnistas saates, et tema edu võtmeks on kriitikataluvus, kuna negatiivset tagasisidet jagatakse koolis tihti. «Mul oli lihtne seda kriitikat võtta, ju siis olen harjunud sellise mõtteviisiga,» selgitas ta Vikerraadiole antud intervjuus.

Vahendab Menu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles