Osta ära! Taavi Rõivas ja Luisa Värk müüvad kodu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ja Luisa Värk.
Riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ja Luisa Värk. Foto: Erlend Štaub

Endine peaminister, riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ja tema kaunis kaasa, lauljanna Luisa Värk on pannud müüki enda Tallinna kesklinna kodu.

Tegemist on tsaariaegse majaosaga Tallinna kesklinnas Kassisaba asumis.

Kuulutuses on kirjas, et 1875. aastal ehitatud maja renoveerimisel on säilitatud hulgaliselt originaaldetaile puitlagedest ja -taladest akende ning fassaadidetailideni ning Tallinna kultuuriväärtuste amet tunnustas maja renoveerimistöid tänukirjaga. Majas on kaks korterit, mõlemad läbi kahe korruse, müügis olev korter moodustab majast veidi üle poole. 93,7m2 elamispinnale lisanduvad ühiskasutuses olevad koridor ning suur terrass.

Taavi ja Luisa peres on kasvamas kaks last: 8-aastane Miina-Rihanna ja eelmise aasta lõpus sündis perre pisipoeg Herman. Hiljuti avaldasid Luisa ja Taavi, et on otsustanud enda 11 aastase kooselu selle aasta augustis ametlikuks vormistada.

Piilu Luisa ja Taavi Kassisaba armupessa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles