Pärnu neiud jätkavad telestaariks pürgimist

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Lints.
Sandra Lints. Foto: Erakogu

Täna õhtul jätkub TV3s tõsielusari, milles 20 noort jätkavad kandideerimist telesarja „Kodu keset linna“ rollile. Jätkajate seas on Pärnust pärit tüdrukudki.

„Tõsine näitlemiskool on alanud ja see tähendab, et tõestada tuleb end üha keerulisemates katsetes,“ märkis sarja „Kodu otsib telestaari“ režissöör ja stsenarist Kadriann Kibus. “Täna näeb noori „Kodu keset linna“ stsenaariumi põhjal näitlemas, samuti õpivad nad pähe stseenid kahest tuntud filmist, et neid paaridena esitada. Üks stseen, mis ette kantakse, pärineb ülipopulaarsest romantilisest fantaasiafilmist „Videvik“.

Kokku laekus Eestimaa eri kohtadest TV3 ligi tuhat sooviavaldust 14-18aastastelt hakkajatelt noortelt, kellest paljud olid näitlemisega varem kokku puutunud. Pärast avalduste läbivaatamist jäi sõelale 40 ja esmaspäeval selgus 20 paremat. Jätkajate seas on Pärnust pärit 17aastased Sandra Lints ja Jennifer Scholz.

Kuid tänase päeva lõpuks jääb noori telestaariks ihkajaid alles vaid kuus. Telestaariks pürgijaid näeb TV3 ekraanil sel nädalal kokku neljal korral. Saated on veel eetris komapäeval ja neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles