Viljandimaa sport 5.—10. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval ja pühapäeval peetakse Viljandis Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalseeria kohtumine.
Kolmapäeval ja pühapäeval peetakse Viljandis Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalseeria kohtumine. Foto: Madis Luik

KOLMAPÄEV, 6. aprill


Koolisport. Kell 10 algab Suure-Jaani spordihoones Viljandimaa neljanda kuni kuuenda klassi tütarlaste koolidevaheline minivõrkpalliturniir.

Võrkpall. Kell 19.15 kohtuvad Viljandi spordihoones turniiri «Mulgi karikas» poolfinaalis Veteranide ja Sanoki meeskond.


NELJAPÄEV, 7. aprill

Koolisport. Kell 10 algavad Suure-Jaani spordihoones Viljandimaa neljanda kuni kuuenda klassi noormeeste koolidevaheline minivõrkpalliturniir.


REEDE, 8. aprill

Jalgpall. Kell 16 kohtuvad Viljandi staadionil Eesti 1997. aastal sündinud noorte meistrivõistlustel Tulevik ja FC Infonet.

Reedel peetakse sealsamas kaks meistrivõistluste teise liiga kohtumist: kell 18.30 mängivad FC Tarvastu ja Pärnu Linnameeskonna teine koosseis, kell 20.30 Viljandi JK Kotkad ja FC Nõmme United.

Võrkpall. Kell 20 kohtuvad Päri spordihoones võrkpalliturniiri «Mulgi karikas» poolfinaalis Pärsti ja Suur Vend.


LAUPÄEV, 9. aprill

Lauatennis. Kell 10 algab Vana-Võidu spordihoones Viiratsi valla külade mängude lauatenniseturniir.

Käsipall. Kell 10 algab Viljandi spordihoones miniliiga etapp.

Maantejooks. Kell 12 saavad Karksi-Nuia koolimaja juures stardi maakonna maanteejooksu meistrivõistlused.

Jalgpall. Kell 12 mängivad Viljandi staadioni kunstmurul kolmanda liiga kohtumist meeskonnad Tuleviku II ja Eesti Maaülikooli Spordiklubi.

Kell 17 on Viljandi linnastaadioni kunstmuruväljakul Eesti meistriliiga kuuendas voorus vastamisi FC Viljandi ja FC Kuressaare.

Korvpall. Maakonna meistrivõistlustel peetakse  maagümnaasiumi spordihoones neli kohtumist: kell 12 kohtuvad Kord Nädalas / EE SK ja J. J. Rattapood, kell 13.30 Suure-Jaani ja Viiratsi LT / Karter, kell 15 Aken ja Uks ja Kolga-Jaani ning kell 16.30 Mõisaküla ja AP Mets.
 

PÜHAPÄEV, 10. aprill

Käsipall. Kell 12 mängivad Viljandi sporidhoones Eesti meistrivõistluste meistriliiga põhiturniiri viimast kohtumist Viljandi HC ja Aruküla / HC Tallas.

Jalgpall. Kell 12 on Viljandi kunstmuruväljakul Eesti väikeste karikavõistluste kohtumises Suure-Jaani United vastane FC Aspen.

Võrkpall. Kell 15 mängivad Viljandi spordihoones Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria kolmandat kohtumist Viljandi Metall ja GMP.

Korvpall. Viljandi spordihoonesse kavandatud viis maakonna meistrivõistluste vastasseisu: kell 12 alustavad J. J. Rattapood ja Mõisaküla, kell 13.30 mängivad Kord Nädalas / EE SK ja Suure-Jaani noortekoondis, kell 15 Aken ja Uks ning Viiratsi LT / Karter, kell 16.30 Kolga-Jaani ja Abja ning kell 18 TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja Kärstna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles