Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Õnnelikult koos! Saara Kadaku ja Märt Piusi armastus sai alguse «Nullpunkti» võtetel!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius Foto: Erlend Štaub

Näitlejapaar Saara Kadak (26) ja Märt Pius (28) usaldavad üksteist jäägitult! Noored said kokku varalahkunud kirjaniku Margus Karu romaani «Nullpunkt» samanimelise seriaali võtteplatsil 2014. aastal. 

Tol ajal Rakvere Teatri näitlejate hulka kuulunud Saara Kadak mängis Bianka-nimelist neiut, kellega tal oli vastuoluline sõprussuhe peaosatäitja Johannesega, keda mängis Tallinna Linnateatri näitleja Märt Pius.

Saara jagas vahetult enne seriaali ekraniseerimist ERR´ile antud intervjuus, et omavaheline koostöö Märt Piusiga on klappinud suurepäraselt: «Ta on väga asjalik ja teab, kuidas olla ja mida teha kaamera ees. Turvaline ja meeldiv partner.» rääkis Saara enda tulevasest elukaaslasest ja lapse isast. Noored avalikustasid romantilise suhte 2015 aasta kevadel ning kihlusid eelmise aasta suvel. 

Kuigi abieluni pole veel jõutud, usaldavad noored teineteist jäägitult! Näitlejapaar ostis hiljuti ühise kodu ning Märt on elukaaslasest teinud lausa firmaomaniku - eelmisel sügisel vormistas ta Saara firma Pius 4 OÜ omanikeringi, vahendab Kroonika.

Märt Piusi ja Saara Kadaki perre sündis tütar 25. märtsil Pelgulinna sünnitusmajas ja tütreke sai nimeks Susanna.

Tagasi üles