Terviseedendajad tulevad tänavatele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kevadpealinna korraldustoimkond kutsub osa saama kuueetapilisest terviseliikumist propageerivast kõnnisarjast «Käi jala!».


Kultuuri- ja välissuhete spetsialist Katrin Soomets ergutab tulema tubaste tegevuste juurest õue, et hingata värsket õhku, tunda rõõmu liikumisest ja koguda toonust.
Kuueetapilise kõnnisarja avaretk on kolmapäeval, 6. aprillil kell 19. Kogunemine kell 18.45 Jaama tänava parklas, kust liigutakse mööda Rohelist tänavat ja üle jalakäijate silla Säreverre ning sealt edasi mööda kergliiklusteed Taikseni.

Kõnnisarja korraldaja, KSK Alem tegevjuhi Urve Toome selgitusel tuli ilmastiku tõttu muuta esialgu kavandatud marsruuti ja vähendada retke pikkust. «Marsruut Türilt Taiksesse on ligi 4,6 kilomeetrit ja loodetavasti sobib see võimalikult paljudele huvilistele,» lisas ta.
Taikses pakuvad retke korraldajad juua. Kel jaksu vähem, saavad Türile tagasi bussiga, treenitumatel on võimalus tagasitee jalgsi ette võtta.
Nende vahel, kes võtavad osa kõigist kuuest kõnnisaraja etapist, loositakse viimase kõnni järel välja meeneid. (JT)

TEAVE
Kõnnisarja etapid:
20. aprill kell 19 II retk: Türi–Särevere staadion–Türi. Kogunemine kell 18.45 Jaama tänava parklas.
4. mai kell 19 III retk*
18. mai kell 19 IV retk*
1. juuni kell 19 V retk*
15. juuni kell 19 VI etapp*
*retke marsruudi selgudes ilmub see Türi valla kodulehel: www.tyri.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles