Kate Middletoni lapsepõlvekodu pandi müüki

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middletoni lapsepõlvekodu
Kate Middletoni lapsepõlvekodu Foto: SCANPIX

Briti prints Williami kihlatu Kate Middletoni lapsepõlvekodu on müügis alghinnaga 460 000 naela.

Selles Berkshire`is Bradfield Southendis asuvas punastest telliskividest majas, mis kannab nime West View, elas Middleton 13. eluaastani, kirjutab The Telegraph.

Siis kolis pere suuremasse eluasemesse.

Majaoksjon toimub selle aasta juunis. Kohalikud kinnisvaraärimehed loodavad, et see nelja magamistoaga ehitis pakub huvi eelkõige neile, kes soovivad kuninglikest pulmadest endale midagi suuremat mälestuseks.

Bradfield Southend kasutab Kate Middletoni tuntust ära sellega, et korraldab bussiekskursiooni nimetusega «Middleton Country». Ekskursioonil tutvustatakse Middletonide perega seotud paiku.

Maja praeguste omanike kinnitusel on seal veel üürnikud sees, kuid juuniks on nad välja kolinud.

«Majal on kuningliku perega seos, selle tõttu on ka huvi suur. Samuti on see hea insvesteering tulevikuks. Ühel päeval võib Kate kuningannaks saada ja siis on seal sobilik näiteks muuseum avada,» sõnas oksjoni korraldaja Dudley Singleton.

Middletonid elavad praegu oma endisest majast kolme kilomeetri kaugusel Buckleby külas.

Kate Middletoni vanemad Michael ja Carole Middleton ostsid West View 1979. aastal kui nad mõlemad töötasid lennufirmas British Airways. Nad elasid selles majas, kui 1982. aastal nende tütar Kate ilmavalgust nägi.

Middletonid asutasid oma perefirma Party Pieces 1987. aastal. Firma ostus edukaks ja nad said jõukaks. Hiljem nad loobusid palgatööst, kolisid suuremasse majja ning said oma kolmele lapsele ülikoolihariduse tagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles