Galerii: Eesti ärieliit pidas Pärnus maha suvise tennisemadina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus nädalavahetusel toimunud harrastajate tenniseturniiril Liviko Cup peeti kirglikke kuid sportlikke matše juba kolmeteistkümnendat korda. Enam kui 60 ettevõtja ja arvamusliidri hulgast olid oma vanuseklassi võitjad üksikmängudes Marko Mäelt, Ago Altjõe, Toomas Kuum, Mati Tänav, Raivo Hellerma ja Enn Kunila. Paarismängudes tulid võitjaks Mihkel Rõuk – Tauri Sumberg, Gunnar-Olav Ervin – Dmitri Polonski, Mati Tänav – Veiko Tishler  ja Enn Kunila – Sven Eving.

Välihooaega avavat turniiri iseloomustab erinevas vanuses ja väga erinevatel aladel tegutsevate ettevõtlike inimeste sportlik mõõduvõtt. Traditsiooniliselt korraldati ka sel aastal profitennisistide näidismatš, kus sai tänavu jälgida tasavägist heitlust Eesti tipptennisistide Vladimir Ivanovi ja Jürgen Zoppi vahel.

Turniiril selgitati meeste üksikmängude parimad kuues ja paarismängude parimad neljas vanusegrupis. Mängud toimusid traditsiooniliselt Pärnu Ringi tänava savi-liivakattega väljakutel.  Liviko on tenniseturniiri traditsiooniga soovinud tähtsustada igapäevaselt stressirohket ja pingelist tööd tegevate juhtide vajadust sportliku puhkuse järele koos peredega, kes mängudele kaasa elamas on.

Vaata pilte sportlikust nädalavahetusest Pärnus galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles