Nicole Kidman elab võttepingeid välja kivisid akendesse pildudes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: Sipa USA/JC Olivera/Sipa USA/Scanpix

Näitlejanna Nicole Kidmanil on raske toime tulla vägivaldsetest ja alandavatest võtetest tulenevate emotsioonidega.

Nicole Kidman toimetab hetkel HBO telesarja «Big Little Lies» võtetel, kus ta mängib endist advokaati, kes peab taluma enda abikaasa jõhkrusi. Need stseenid on näitlejannat nõnda mõjutanud, et ta ei oska enda tundeid hiljem kuidagi välja elada. «Läksin koju ja viskasin kivi läbi klaasi. Ilmselgelt hoidsin ma kõike seda viha minuga tehtust enda sees,» jagas Kidman. Võtetel väntsutatakse teda niiviisi, et ta peab päriselt tekitatud marrastuste tõttu võtma valuvaigisteid.

Lisaks füüsilistele märkidele, mis tema kehale võtetest jäävad, on ka tema vaimsus suuresti mõjutatud. Samas sarjas mängiv Reese Whitherspoon meenutab hetke, mil kolleeg talle helistas, et kurta oma vihapurske üle: «meid majutati hotellis ning ta helistas ja teatas, et tegi just kõige imelikuma asja. Naastes võtetelt, kus olid jälle olnud hirmsad stseenid, ei saanud Nicole enda hotellituppa miskipärast sisse, viskas ta pimedas raevus kivi aknasse.» Tal oli just olnud brutaalne stseen, kus teda lihtsalt solgutati, pärast seda ta lihtsalt lamas aluspesu väel maas, kuna tundis end nii alandatult ja vihasena ning ei tahtnud seepärast püsti tõusta.

Sarjas tema vägivallatsevat abikaasat mängiv Alexander Skarsgard andis hiljuti intervjuu, kus rääkis, kuidas nad Kidmaniga filmimisest tingitud pingeid maandavad: «Pärast igat stseeni küsime me teineteiselt, kuidas tunne on, ning seejärel embame. »

Kidmani abikaasa, kantrilaulja Keith Urban, oli alguses säärastest vägivaldsetest stseenidest häiritud, kuna nägi igapäevaselt naise suuri sinikaid. Siiski ta leppis, kuna teadis, et tema naine on kunstnik ja peab seda suurema eesmärgi hüvanguks läbi elama. Nicole ja Keith on abielus olnud alates 2006. aastast ning neil on kaks last – 8aastane Sunday Rose ja 6aastane Faith Margaret. Loe rohkem ja vaata pilte Daily Mailist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles