Neljapäeval avab uksed uus ööklubi Raplas- MADhouse

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval avab uksed uus ööklubi Raplas- MADhouse
Neljapäeval avab uksed uus ööklubi Raplas- MADhouse Foto: MADHouse

Võrus tegutsev ööklubi MADhouse sai just äsja kolme aastaseks. Plaan laieneda Lõuna-Eestist Põhja poole oli omanikel juba aasta tagasi, kuid ehitustööd kestisid plaanitust kauem. 7.aprillil, neljapäeval, saavad aga Raplamaa inimesed rõõmustada – uksed avab MADhouse Rapla.

MADhouse Rapla on mõeldud ligi 500le inimesele asudes kahel tasapinnal. Klubi sisekujunduses on kasutatud palju soojasid toone, et luua hubasust klubi atmosfääris. Ruumikujunduse koha pealt on arvestatud, et lava ja tantsupõrand oleksid kõikjalt nähtavad. Naistele on ööklubi eriti tähelepanu pööranud – klubi tualettruumides asub spetsiaalne Ladies Lounge, kus kaunitaridel on võimalus privaatselt  iluprotseduure nautida. Programmilise poole pealt hakkab Madhouse Rapla kutsuma kohale parimaid raadiodjsid ja tuntuid plaadikeerujaid üle Eesti.Kuus paar korda võib ka MADhouse lavalt leida popmuusika tuntuimaid artsite. Lisaks lubab Madhouse meelitada kohale hulganisti välisartiste.

Esimesel õhtul toimub „Suur avapidu ehk unistused saavad teoks“, mille raames on Rapla ööklubi kokku kutsunud palju plaadikeerutajaid. Üles astuvad Erkki Sarapuu, Andi Raig, Andres Puusepp, Tõnu Tiks, Kaido Kaasik, Marek Talivere ja Sven Arusoo. Sissepääs on avaõhtul vaid 2 eurot ja uksed avatakse kell 23.00. Baaris on avamise puhul magusad pakkumised.

Avamispidustuste nädalal pakub klubi parimat muusikat ja värvikirevat programmi. Reedel õnnistab MADhouse sisse parimate tantsurütmidega Raadio Sky Plus Top40 saatejuht Dj Sven Arusoo. Laupäeval toimub Miss Raplamaa 2011 ametlik afterparty, hitisaju korraldab Dj Erkki Sarapuu (Power Hit Radio).

MADhouse Rapla asub Rapla linnas aadressil Kauba 2.

Kohtumiseni Raplamaa parimatel pidudel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles