Abiks koolilõpetajatele! Jumestuskunstnik soovitab: lihtsuses peitub võlu, väldi liialdamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jumestusnõuanded koolilõpetajatele.
Jumestusnõuanded koolilõpetajatele. Foto: Taavi Luhamaa

Kõiksugu koolide lõpetamised koputavad uksele ja selleks, et pidulikul päeval tõeliselt särada, koostas jumestuskunstnik Maret Ubaleht meile nimekirja asjadest, mida end jumestades kindlasti silmas pidada.

1. Jumestuskreem olgu pigem õhuline kui paks. Detailsemalt aitab iluvigu peita hea katvusega peitekreem.

2. Kasuta kreemjat põsepuna nii põskedel kui ka huultel, et meigis oleks sulanduks värvid kokku. Õrnad korallroosad toonid on universaalsed.

3. Hea kulmutehnik teeb imesid. Käi 2-3 päeva enne lõpetamist tehniku juures, et ülemeelikud kulmud kontrolli alla saada. Nii on meigi üldilme puhtam.

Jumestusnõuanded koolilõpetajatele.
Jumestusnõuanded koolilõpetajatele. Foto: Oliver Moosus

4. Arvesta oma meigiharjumustega. Kui sa iga päev palju meiki ei kanna, siis ei tasu ka lõpetamisel sellega üle pingutada. Nii on sul endal mugavam ja jääd oma näoga.

5. Lihtsuses peitub võlu. Rõhuta meigis vaid ühte-kahte elementi. Näiteks võid kasutada kas kunstripsmeid või värvida huuled silmapaistvamaks. Väldi ülepakkumist.

Jumestusnõuanded koolilõpetajale.
Jumestusnõuanded koolilõpetajale. Foto: Siiri Kumari

Kallid lõpetajad – loomulikkus rokib! Ei ole vaja oma nägu Kardashianite sarnaselt tuunida või pardihuuli ette maalida. Olge sellised, nagu te olete, sest õnnelikud inimesed on kõige ilusamad nii või naa! Tuult tiibadesse kõikidele lõpetajatele Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles