42GO: bemarivennad on täitsa lahedad inimesed

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
42GO avaldas muusikavideo "Sidur pidur gaas gaas".
42GO avaldas muusikavideo "Sidur pidur gaas gaas". Foto: Erakogu

Lauluga «Bemmi kummid» tuntuks saanud projekt 42GO on valmis saanud esimese täispika albumi «Miljonäri poeg», mida raadio Elmar stuudios tutvustas Martin Saar.

«42GO tegi mussi juba tükk aega tagasi oma sõpradele. Ring laienes ja nüüd tuli välja anda plaat, sest me ei jõudnud enam CD’sid kõrvetada,» rääkis kunstnik Martin Saar albumi saamisloost.

Martin ise on kõikide pundi videote autor. 42GO’d nimetab kunstnik eksperimentaalprojektiks.

«See oli algselt mõeldud naljana ja inspiratsiooni saime Rasmus Merivoo filmist «Tulnukas». Pärast oli poistel tunne, et võiks teemat jätkata ja nii ta läks,» meenutas Martin.

Albumilt ei leia ühegi bändiliikme nime. Martini sõnul on põhjus väga lihtne.

«Nad ei taha, et nende nimi jõuaks kuhugi,» selgitas ta.

Plaadil olevate laulude sõnumeid kuulates võib sealt leida ka üht-teist aktuaalset. Näiteks laul «Papahh papahh, meil on väikene krahh» räägib sellest, mis toimub nii Eestis kui mujal maailmas.

Martin kinnitas intervjuus, et 42GO ei ole mõeldud nö rullnokkade pilamiseks.

«Mul on endalgi tuttavaid bemarivendi. Täitsa lahedad inimesed tegelikult,» muigas Martin. «Põmmpäid on ju ka kõige kõrgemates kihtides.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles