Kas Kardashianite klanni seriaal saab viimaks ometi lõpu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian
Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kardashianite perekonnas puhuvad uued tuuled!

Kim ja Kanye on hetkel lastega Bahama saartel tähistamas räppari 40. sünnipäeva. Naine planeeris reisi abikaasale üllatusena, et nende abielu päästa. Paar pole viimasel ajal ühiselt aega veetnud ning sestap otsustasid, et tollele reisile kaameraid ei võeta. Pärast mõnda päeva paraku Kim murdus ning viimase 24 tunni jooksul on ta lisanud juba 4 pilti endast, Kanyest ja lastest.

Enne reisi näidati Kardashianite perekonna sarjas «Keeping up with the Kardashians» episoodi, kuidas Kim ja Caitlyn Jenner vaidlesid. Nimelt avaldas viimane memuaari enda läbielamistest olles abielus matriarh Kris Jenneriga. Kim luges teose ema eest läbi ning kõneles Caitlyniga, et too ei tohi emast niimoodi rääkida. Kui endine kasuisa veel nii teeb, ütleb Kim temast lahti. Kardashianide meelest teeb Caitlyn end ohvrimeelseks, kuigi ta on ise loonud kolm perekonda ning kõigi nendega midagi vussi keeranud. Lisaks süüdistab transseksuaalide eestkõneleja endist abikaasat Krisi raha endale kahmamises, mille peale lajatab matriarch, et tema oligi peres see, kes majandas, ning Caitlyn pole ühtki arvet maksnud alates 70ndatest. Sõna võttis ka Caitlyni bioloogiline tütar Kendall: “Imelik on see, et ma arvan, et ta ei valeta sihilikult, vaid tema meelest kõik oligi nii, nagu ta kirjutas. Ta võtab Kourtney, Kimi ja Khloe käitumise kallal, kuigi ta ise ju kasvatas nad üles. See on hullumeelne.”

Samal ajal taasavastab Caitlyn oma seksuaalsust internetikohtingutega. Ta pole uue identiteediga kindel enda seksuaalses orientatsioonis, mistõttu uurib ta kõikvõimalikke variante online kohtingusaitidel, mis on mõeldud transseksuaalidele. Tema sõbrad on kindlad, et enam iialgi ei tahaks ta suhet naisega, nimelt tunnistas ta hiljutises intervjuus, et üle 20aastase abielu jooksul Krisiga ei tundnud ta end voodis kunagi mugavalt. Siiski pole Caitlyn enda seksuaalset orientatsiooni kellelegi jaganud.Hetkel naudib Caitlyn maiseid rõõme igasugu karvaliste ja sulelistega! Siiski pelgab ta, et keegi teda alasti näeb ja veel ära tunneb, seetõttu käib ta internetikohtinguportaalides anonüümselt.

Seriaali “Keeping up with the Kardashians” näitamine võib üldse lõppeda, kuna enamik pereliikmetest ei soovi enam kaasa lüüa pärast Caitlyni paljastavat raamatut. Lisaks on vaadatavus kolinal kukkunud, mistõttu ka produktsioonifirma kahtleb jätkamises. Vend Rob loobus juba ammu, ent ka Krisi, Kourtney ja Khloe meelest on aeg pillid kotti pakkida. Ainumalt Kim tahab jätkata. Varasemalt pole ükski skandaal käinud otseselt matriarh Krisi pihta, Caitlyni paljastused on ta aga tasakaalust välja viinud – Kris on käinud paljude arstide juures ja võtab antidepressante. Tütred on ema pärast mures, kuna too käitub ebastabiilselt ja pole enda moodi, ta nutab ja on masendunud. Hetkel käivad perekonna ja telekanali vahel läbirääkimised sarja lõpetamiseks, kuna see on nüüd muutunud juba Krisi tervisele ohtlikuks.

61aastane matriarh Kris on taas koos enda 33aastase poiss-sõbra Corey Gamble’iga, kellega mindi lahku märtsis. Kardashian on poisi justkui tööle võtnud – iga kuu saab mees 30 000 dollarit, millele lisandub boonus iga kohtingu ja telesaates osalemise eest. Kuigi see tundub unistuste tööna, tunneb Gamble, et ei pea enam vastu. Ta on enda üle uhke, et ta rohkem raha saab, ent ei tunne enda suhkruemme vastu midagi, mistõttu on intiimseid hetki jagada keeruline.

Scott Disick, kes vahepeal käis Euroopas trallimas, on tagasi Ameerikas ning asus oma kolme lapse ema Kourtney’ga laste hooldusõiguse üle võitlema. Nimelt tahab naine isa ohjeldamatu joomise tõttu ainuhooldusõigust, see jätaks aga laste Disicki pika ninaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles