Elvis Presley tütar kaalub vaid 44 kilogrammi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley Foto: twitter

Elvis Presley lauljast ja näitlejast tütar on ravimisõltlane.

49aastane Lisa Marie Presley kaalub vaid napilt 44 kilogrammi ning sõbrad kardavad, et ühel hetkel narkootikumid tapavad ta! Ta on viimasel ajal mitmeid kordi haiglasse sattunud, ent sellest hoolimata ei ole ta enda eluviise muutma hakanud.

Naine on kulutanud enamiku isa jäetud varandusest pidutsemise peale, mistõttu tema maks on üles öelnud ning teisedki siseelundid pole paremas seisus. Lähedased on proovinud teda aidata, ent sellest pole kasu. Aasta tagasi andis naine sisse lahutuse oma neljanda abikaasa Michael Lockwoodi vastu, kes ühes naise ema Pricillaga plaanisid sõltlasele sekkumise korraldada. Sellest plaanist kuuldes olevat naine neelanud alla hulgaliselt retseptiravimeid, mistõttu ta maks töötamast lakkaski. Enda väitel on tal retseptivaluvaigisteid vaja selja- ja kurguvalu tõttu. Praegu on ta pea kodutu, elades enda esimesest abielust pärit täiskasvanud laste juures. Ka ema Pricilla on tütre enesehävituslikust käitumisest väsinud ning on 8aastaste kaksikute hooldusõiguse võitluses Michaeli poolt. Tolles kohtuasjas esitas kohtunik Lisa Mariele ultimaatumi – ta kas läheb võõrutusravile või jääb oma lastest ilma. Paraku keeldub Lisa Marie ravist.

Naise käitumismuster on nagu isa Elviselgi, kes eitas enda sõltuvust ning lõpetas üledoosiga enda kodus vannitoa põrandal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles