Miks lahkus Piret Järvis «Pealtnägijast» tegelikult?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M tutvustas külalistele kollektsiooni H&M Studio A/W 16, Piret Järvis
H&M tutvustas külalistele kollektsiooni H&M Studio A/W 16, Piret Järvis Foto: Meisi Volt

Eile andis Piret Järvis avalikkusele teada, et äsja lõppenud «Pealtnägija» hooaeg jäi tema jaoks viimaseks. Avaldame siin tema põhjenduse ja tänukirja. 

«Tõsi ta on, et sügisest ma enam ametlikult «Pealtnägija» mees- ja naiskonda ei kuulu, ehkki plaanime koostööd jätkata ka tulevikus,» ütleb Piret, kes oli saate juures kaastegev kuus hooaega. 

Piret Järvis jätkab oma sotsiaalmeedia postituses: «See on etapp, mille üle tunnen suurt uhkust. Etapp, mis oli väga raske ja pani ennast väga palju ületama, mis õpetas mulle tohutult palju, mis sundis paljutki ohverdama ja mis tõi hästi palju rõõmu ja mis tegi väga palju õnnelikumaks. On kirjeldamatu tunne teada, et sul on võimalus päriselt ka iga nädal natukenegi Eesti elu paremaks muuta, inimeste muresid päriselt lahendada, protsesse liikuma lükata ja aidata häid inimesi ja tegusid fookusesse tõsta.»

Piret on tänulik, et sai umbes viiendiku oma elust veeta tõeliselt inspireerivas, häid, tarku ja siiraid inimesi täis teleperes. «Aitäh, Piret Priisaar ja Mihkel Kärmas, et julgesite astuda selle ootamatu sammu ja kutsuda Eesti üht kõige tõsiseltvõetavamat ja legendaarsemat telesaadet tegema popmuusiku! Väga mässumeelne teist,» ütleb Piret Järvis. 

Lõpetuseks kirjutab telesaatejuht, miks ta «Pealtnägijas» uuest hooajast enam kaasa ei tee. "Põhjuseid, miks otsustasin minna on mitmeid. On isiklikke ja vähem isiklikke, aga võib olla põhiliseks tagant tõukajaks oli lihtne tunne, et on aeg edasi liikuda. Ja nii ma siis liigungi. Ehkki mitte väga kaugele, sest sügisest ootavad uued väljakutsed vanade heade ETV seinte vahel,» ütleb hetkel Tbilisis viibiv telekaunitar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles