Hurmur Kalle Sepa kaunis kallim avameelitseb: kuulsa mehe kõrval olla on keeruline, isegi raske

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsib Vanemuise baleriin Maria Engel.
Tantsib Vanemuise baleriin Maria Engel. Foto: Oliver Vaagen

Laiem avalikkus nägi baleriin Maria Engelit esimest korda teatriauhindade galal, mil kaunitar liikus hiljuti teleekraanilt tuule tiibadesse saanud näitleja, laulja ja kabareestaari Kalle Sepa käevangus.

Paar naudib koos igat nappi, kuid hinnalist vaba hetke: jalutatakse Tartu kohvikutes ja võetakse viimast päikeselistest hommikutest, kirjutab Naisteleht.

«Eestis on lihtne kuulus olla, aga mina väga meedia tähelepanu ei naudi. Seepärast pole mul kerge olla ka kuulsa mehe kõrval. Pigem on see lausa keeruline, kui mitte öelda raske,» rõhutab 27-aastane Maria, et ta peab privaatsust oluliseks. 

Baleriin ja auhind. Maria Engel tunnistas, et tunnustus tõi rõõmu südamesse ning paneb teda laval veel rohkem pingutama.
Baleriin ja auhind. Maria Engel tunnistas, et tunnustus tõi rõõmu südamesse ning paneb teda laval veel rohkem pingutama. Foto: Sille Annuk
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles