Super! Legendaarne Ruja taasühineb üheks eriliseks õhtuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Tänavuse suve oodatuim kontsertelamus nii noortele kui vanadele on kindlasti legendaarse rokkansambli Ruja taasühinemine üheks eriliseks õhtuks. 

Lisaks originaalkollektiivile teevad kaasa nii Eestis kui ka välismaal tuntud muusikud. 

«Tundub, et lood nagu «Nii vaikseks kõik on jäänud» kõlavad peaaegu igal matusel ja pulmas,» sõnas Rein Rannap. «See on väga liigutav, et peaaegu lapsena, 17-aastaselt, kirjutatud lühikesed meloodiajupid on leidnud tee rahva hinge ja südamesse ning kõlavad ikka ja jälle.»

Rannap rõõmustab kõige rohkem selle üle, et viimasel hetkel saadi osalemiseks nõusolek ka legendaarselt Ruja trummarilt Jaan Karbilt. «Ta ikka alguses muretses, et ehk ei saa hakkama, aga lõpuks võttis julguse kokku. Eks ma veensin teda ka natuke,» naeris Rannap.

Ruja lahkunud solisti Urmas Alenderit asendavad suurejoonelisel kontserdil mitmed armastatud lauljad nagu Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna ja Kristjan Kannukene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles