Kes olid need poolpaljad tšikid Manchesteri terrorirünnaku heategevuskontserdil? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Little Mix
Little Mix Foto: SCANPIX

Manchesteris toimus eile Ariana Grande heategevuskontsert «One Love Manchester», mis oli austusavaldus 22. mai terrorirünnaku ohvritele. Kontserdil astusid üles maailma superstaarid: Justin Bieber, Katy Perry, Black Eyed Peas, Coldplay, Liam Gallagher ja teised. Laval oli ka kohalik tüdrukutebänd Little Mix, kelle lavariietus tekitas küsimuse: kas selline poolpaljas riietus on sobiv mälestuskontserdiks? 

Kes olid need poolpaljad näitsikud «One Love Manchester» kontserdil?

Tegemist on tüdrukutebändiga «Little Mix», kes sai tuntuks Suurbritannia menusaate «The X Factor» kaheksandast hooajast. Tegemist on esimese grupiga, kes on võitnud populaarse telesaate. Pärast edukat osalemist allkirjastati leping Simon Cowelli plaadifirmaga Syko Music ja nende tähelend on olnud pärast seda tohutu. Aastal 2016 andis Little Mix välja neljanda albumi, mis tõusis Suurbritannia muusikaedetabelite tippu. See on esimene kord pärast 20-aastast perioodi ja Spice Girlsi, kui tüdrukutebänd võidutseb Inglismaa muusikaedetabelite tipus. 

Kuigi vokaalselt olid neiud «One Love Manchester» kontserdil suurepärased, oli nende lavariietus rohkem kui paljastav, vahendab Daily Mail. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles