Sheeni esimene show kukkus läbi, teine oli edukas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Probleemse staari Charlie Sheeni lava show «My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option» esimene etendus Detroidis kukkus läbi.

Teise etenduse jaoks, mis toimus Chicagos, oli ta muudatusi teinud ning see oli väga edukas, kirjutab foxnews.com.

Sheen püüab jutusaate formaadis show`ga oma kustuvasse karjääri uut tuult sisse puhuda.

Detroidis seda etendust näinute arvates oli see nii vilets, et neile peaks piletiraha tagasi maksma. Chicago vaatajad nii ei arvanud. Nende sõnul sai Sheen ovatsioonide osaliseks, osa rahvast aplodeeris talle püsti seistes.

Chicago 3600 kohaga teatris toimunud show`s suitsetas Sheen terve etenduse ajal sigarette ning vastas publiku küsimustele oma eraelu, abielude ja karjääri kohta. Ta nimetas ta elus olnud ja olevaid naisi jumalannadeks.

Sheenilt küsiti, et mitu korda ta on abielus olnud.

«Umbes 7000. Selle tõttu on mul näpud põhjas,» kostis näitleja.

Samuti küsiti talt, et miks ta seksi eest maksis.

«Mul oli liigset raha, mis tuli tuulde loopida. Ma ei osanud enam midagi uut osta,» selgitas ta.

Chicago etenduse alguses oli protestijaid, kes karjusid, et «Detroidi show oli jama».

Sheenil õnnestus rahvas maha rahustada, öeldes, et «täna õhtul ei olda Detroidis. Näitame Detroidile, kuidas asju tehakse».

Chicago publiku sõnul suhtles Sheen publikuga mõnusalt ja see meeldis neile. Paljud neist olid kuulnud, et Detroidi show oli vilets ja selle tõttu tulid eelarvamusega. Etendus kujunes nende sõnul üsna huvitavaks.

Sheen on viimastel aastatel kõmuajakirjanduse hambus olnud oma narkotarbimise, lahkuminemiste, lapsehooldusõiguse nõudmise ja politsei poolsete kinnipidamistega.

7. märtsil vallandati ta seriaalist «Two and a Half Men». Pärast  seda käivitas ta oma etendusteturnee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles