Jätkuvad kohtumised sarjast «Paidest pärit»

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Aimla.
Priit Aimla. Foto: Internet

Kolmapäeva õhtul kell 18 kohtub Paide kultuurikeskuse kohvikuks kujundatud väikeses saalis oma kunagiste kaaslinlastega humorist Priit Aimla.


Kultuuri teabetoa perenaine Tiiu Saarist selgitas, et see on kultuurikeskusega kahasse tehtava sarja «Paidest pärit» neljas kohtumine. «Priit Aimla on lõpetanud Paide keskkooli, tema vanemad Ruudu ja Benita Aimla olid aastaid siin tunnustatud õpetajad, tema muusikust poeg Siim Aimla oli kaastegev eelmisel sügisel festivali «Aegade tuuled» lavastuses «Lauluväe rahvas,» tutvustas Saarist.

Saarist märkis, et juttu tuleb nagu ikka elus Paides noil aastatel, kui Aimla siin elas ja kooli käis, aga ega ta humoreskidestki pääse. «Mida rohkem küsimusi esitatakse, seda rohkem ta ka räägib,» lisas ta. Autogrammi küsimiseks soovitas Saarist mõne Priit Aimla raamatu kaasa võtta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles