Tehnikakoolide üliõpilased panevad riidesse elektrijuhtmed ja hoonete osad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inseneride moeshow 2010
Inseneride moeshow 2010 Foto: Elika Torn

6. aprillil kell 19.00 toimub Tallinna Tehnikaülikooli aulas särav Inseneride Moeshow teemal Global Street.

Sellel aastal kolmandat korda toimuv Inseneride Moeshow toob lavale Tallinna Tehnikaülikooli ning Tallinna Tehnikakõrgkooli üliõpilaste nägemuse tänavakultuuri, arhitektuuri ning nendevaheliste seoste kajastumise moes. Kokku astub üles 14 kollektsiooni.

Rõivastesse on jäädvustatud rauakoolidele omaselt elektrijuhtmed, futuristlike hoonete elemendid ning isegi Vabadussammas. Siiski ei puudu kollektsioonides ka erinevate linnade tänavapiltide sära ja omanäolisus, mille parimateks näideteks on New Yorgi kollased taksod, Jaapani söögipulgad, Eiffeli torn ja Tallinna munakivitee. Sügavuse lisamiseks on disainerid püüdnud oma loomingusse linlaste hinge- ning konfliktimaailma.

Parimad insener-disainerid valivad välja moekunstnikud Tiina Talumees ja Kalle Aasamäe, Miss Estonia ’97 Kristiina Heinmets-Aigro, tekstiilikunstnik Ilme Rätsep ning üks salapärane žüriiliige, kes tehakse publikule teatavaks moe-show alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles