Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Roxette jätkab oma maailmaturneed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Roxette
Roxette Foto: promo

18. juulil Eestis esineva läbi aegade ühe menukaima pop-bändi Roxette maailmaturnee jätkub.

Pärast Tallinnas edasilükatud kontserdile laulja Marie Fredrikssoni haigestumise tõttu ja sellele järgnenud kahenädalasele pausile jätkas Roxette eile oma maailmaturneed Uruguay pealinnas Montevideos, kus bänd andis kontserdi 10 000-pealisele publikule

«Suurepärane õhtu ja show Montevideos! Publik oli fantastiline ja Marie - ta oli lausa tippvormis!», jagas oma esmaseid emotsioone Rootsi kuulsa duo laulja Per Gessle kohe pärast õnnestunud kontserdit.

Homne kontsert Argentiinas on juba väljamüüdud ning ees ootavad esinemised Tšiilis, Brasiilias, Dubais ja Lõuna-Aafrika Vabariigis, kus Roxette annab koguni kaheksa kontserdit Sun Citys ja Cape Town’is. Euroopasse naaseb Roxette mai lõpus.

Rootsi läbi aegade üks menukamaid pop-bände Roxette esineb Tallinnas 18. juulil 2011 Saku Suurhallis oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames. Tallinnas lubavad muusikud tõelist hittide paraadi. Esitusele tulevad teiste hulgas sellised ROXETTE’i hitt-lood nagu «Sleeping In My Car», «Dressed For Success», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «The Look» ja «Listen To Your Heart».

Roxette’i Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.

Märksõnad

Tagasi üles