Üllatus: Tallinna Tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo on naise võtnud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tehnikaülikooli rektor akadeemik Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep.
Tallinna Tehnikaülikooli rektor akadeemik Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep. Foto: Erlend Štaub

Tallinna Tehnikaülikooli rektori Jaak Aaviksoo ning kirjastaja ja endise meediajuhi Tiina Kaalepi (53) suhe sai alguse kuus aastat tagasi.

Esimene avalik ülesastumine leidis aset 2013. aastal vabariigi aastapäeva vastuvõtul. Aaviksoo abikaasa Tiina sõnab, et «Jah» sõna lausuti teineteisele juba aasta tagasi augustis ning sündmus leidis aset pere keskel. Niisiis tähistab paar sel suvel oma esimest pulma-aastapäeva. 

Tallinna Tehnikaülikooli rektor akadeemik Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep.
Tallinna Tehnikaülikooli rektor akadeemik Jaak Aaviksoo ja Tiina Kaalep. Foto: Arno Mikkor / Raigo Pajula / presidendi kantselei

Aaviksoo jaoks on tegemist järjekorras teise, Kaalepi jaoks kolmanda abieluga. Kusjuures Tiina jättis endale perenime Kaalep. Refereertud ajakirjast Kroonika.

Tallinna Tehnikaülikooli rektor, akadeemik Jaak Aaviksoo ja kirjastaja Tiina Kaalep.
Tallinna Tehnikaülikooli rektor, akadeemik Jaak Aaviksoo ja kirjastaja Tiina Kaalep. Foto: Andres Putting / presidendi kantselei
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles