Tšekka pilti: Kriss Soonik käis kuningannaga teed joomas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Soonik
Kriss Soonik Foto: Instagram/ Kriss Soonik

Kui äge! Eestist pärit pesudisainer Kriss Soonik väisas Inglismaal Buckinghami paleed, kus ta osales kuninganna aiapeol.

Kriss on Instagrami postitanud kaks toredat ülesvõtet Buckinghami palee aiast ning kirjeldab kogemust kui väga veidrat, aga tõeliselt fantastilist.

Tähtsaks sündmuseks oli Kriss selga valinud vintage stiilis fuksiaroosa pükskostüümi, milles eestlanna kindlasti pilke püüdis. Kauneim aksessuaar oli muidugi kõrvuni ulatuv naeratus, mille uhke peokutse näole manas!

Kuninganna aiapeod leiavad aset alates 1860. aastast, mil kolmel erineval suve jooksul peetaval peol on tavaks kokku enam kui 30 000 külalist tervitada. Kutsutute seas on mitmete erinevate erialade inimesed, kes Suurbritannias nii kitsamates kui laiemates ringkondades olulist rolli mängivad. Pidudel serveeritakse kokku pea 27 000 tassi teed, 20 000 võileivakest ning 20 000 tükki kooki. Lisaks peole Buckinghami palee aias, toimub taoline vastuvõtt ka Šotimaal Holyroodhouse palees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles