Manchesteris hukkunute mälestuskontserdi piletid müüdi välja kuue minutiga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: Reuters / Scanpix

Sel pühapäeval, 4. juunil toimub Ühendkuningriigis Manchesteri lähedal Stretfordis kontsert, millega mälestatakse Manchesteris 22. mail enesetaputerroristi Salman Abedi tõttu hukkunuid.

Kontsert One Love Manchester leiab aset Old Traffordi staadionil, mis on jalgpallikkubi Manchester United kodustaadion, mahutades üle 75 000 pealtvaataja, edastab The Telegraph.

Manchester Unitedi kodustaadion Old Stafford / wikipedia.org
Manchester Unitedi kodustaadion Old Stafford / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Briti meedia teatel astuvad sellel mälestuskontserdil, millega samas kogutakse raha kannatanutele ja hukkunute peredele, lisaks Ariana Grandele üles läbi talendisaate «X Factor» kuulsaks saanud lauljad Jesy Nelson, Jade Thirwall, Perry Edwards ja Leigh-Ann Pinnock, kes moodustavad tüdrukuebändi Little Mix.

Ariana Grande
Ariana Grande Foto: PHIL McCARTEN/REUTERS/Scanpix

Lisaks näeb Manchesteri laval Coldpalyd, Thake Thati, Niall Horanit, Usherit, Robbie Williamsit, Katy Perryt, Miley Cyrust, The Black Eyed Peasi ja Pharrell Williamsit.

Esinemissoovi avaldas ka Liam Gallagher, kuid siis ilmnes, et ta ei ole 4. Juunil Suurbritannias, mille tõttu ta ei saa Manchesteris üles astuda.

Kinnitamata andmetel avaldas ka Madonna soovi osaleda Manchesteri mälestuskontserdil, kuid ta mänedžer ei ole seda kinnitanud.

Madonna
Madonna Foto: Instagram

Briti meedia teatel müüdi Manchesteri kontserdi piletid välja vaid kuue minutiga. Piletimüügist saadav tulu läheb korraldajate sõnul rünnaku ohvritele ning nad loodavad koguda nii piletimüügi kui annetustega vähemalt kaks miljonit naela.

Liibüa päritolu 22-aastane Salman Abedi lasi end 22. mail kontserdipaiga Manchester Arena väljapääsude juures õhku pärast USA popstaari Ariana Grande kontserti lõppu kui  kontserdil olnud hakkasid lahkuma. Hukkus 22 inimest, kellest noorim oli kaheksa-aastane Saffie Rose Roussos.

Salman Abedi turvakaamera kaadris / Handout/Reuters/Scanpix
Salman Abedi turvakaamera kaadris / Handout/Reuters/Scanpix Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix
Saffie Rose Roussos
Saffie Rose Roussos Foto: AP/Sanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles