Marilyn Jurmani avameelsed tissijutud: suurendasin oma rindu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapseootel Marilyn Jurman
Lapseootel Marilyn Jurman Foto: Instagram/ Marilyn Jurman

Äsja emaks saanud Marilyn Jurman kirjutab oma avameelses blogis tissidest ja sellest, kuidas ta loomulikul teel oma rindu suurendas. 

Marilyn kirjutab oma blogis: «Tissid. Teema mis huvitab naisi, erutab mehi ja nüüd, nagu ma olen aru saanud, on beebidele lausa elu mõte." Lisades, et esimene kord, kui beebi talle tissi otsa pandi, oli vägev!»

Tuska tekitas aga haiglapersonal. «Haiglas tuldi esimestel päevadel näitama, kuidas tissitada, aga neil oli üks täiesti talumatu komme ilma luba küsimata haarata mu nibust kinni ja siis seda sakutada ja toppida beebile suhu,» meenutab Marilyn negatiivset kogemust oma blogis. «Raseduse ajal unustati ära, et mu kõht on osa minu kehast, mitte mingi suvaline asi, mida võib ükskõik kes ja kus katsuda, siis nüüd suhtuti nii ka minu rindadesse - need on lihtsalt suvalised piima täis pakendid, millest võib ükskõik kes suvaliselt kinni haarata ja sutsu lüpsta,» lisab Marilyn juurde, et justkui oleks tegemist piimalehmaga. 

Marilyn Jurman kirjeldab oma blogis ka õhtuseid intiimsushetki mehega. «See näeb välja selline, et mina laman alasti selili, beebi lamab kõhuli minu nibu otsas ja joob piima. Mees samal ajal mudib mu rinnast piimapaisust tekkinud ummistunud tükke nibu suunas rinnast välja ja beebil voolab tänu sellele mõlemast suunurgast piima välja, kuna ta ei jõua nii kiiresti kogu piima alla neelata,» kirjutab ta avameelselt. 

Kogu postitus on loetav siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles