Hirmuäratav! Avaldatud videost näeb, millises olekus oli Tiger Woods vahelevõtmise ajal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods politseifotol
Tiger Woods politseifotol Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Esmaspäeva varahommikul tabati kuulus golfar Floridas «purjuspäi» rooli tagant. Nüüd on politsei avalikustanud video, milles on näha, millises olekus sportlane tabamise hetkel oli.

Woods kinnitas ABC Newsile, et ei olnud tabamise hetkel alkoholi mõju all. Tema käitumist ning enesetunnet mõjutasid hoopiski ravimid, mille tugevast toimeainest ta ei olnud teadlik. Ka politsei kinnitas, et Woods puhus sündmuskohal 0,0 promilli.

«Ma ei olnud teadlik, millist mõju võivad teatud ravimid koos manustades mulle avaldada. Palun vabandust kogu südamest oma pere, sõprade ning fännide ees. Ootan ka ise endast rohkem,» edastas Woods sõnumi avalikkusele pärast toimunut.

Kolme aasta jooksul on golfaril olnud neli seljaoperatsiooni, millest viimane leidis aset aprillis. Kas Woods ei olnud ravimite toimeainest tõepoolest teadlik, või oli taoline ravimikokteil segatud teadlikult, jääb saladuseks.

Videost võid aga näha, millises seisus mees oli kui ta tabati:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles