Kirjanik Epp Petrone on olnud mitu korda surmasuus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Aldo Luud / Õhtuleht / Scanpix

Kirjanik ja kirjastuse Petrone Print asutaja, Epp Petrone paljastab, kuidas ta on raskete haiguste tõttu elu piire puudutanud.

Kolme lapse ema, Epp Petrone, räägib ajakirjas Naisteleht antud intervjuus, kuidas tema viimane aasta on olnud üks keerulisemaid.
Naine on seisnud kahel korral silmitsi tõsiste haigustega, mis on pannud tunnetama elu ja surma õhkõrna piiri: 18 aastaselt põdes naine südamelihaspõletikku, mis aheldas noore naise pikaks ajaks haiglavoodisse.

Teine ere kogemus oli eelmisel aastal, kui naine tundis end pidevalt väsinuna. Kui tütar Maria, poleks palunud emal helistada ühel hetkel arstile, ei oleks avastatud borrelioos ja entsefaliit, mis oli naise halva enesetunde põhjuseks. Epp Petrone peab tütart enda elu päästjaks.

42-aastane Epp Petrone (neiupõlvenimega Saluveer) ja Justin Petrone (38) lahutasid enda pikaajalise abielu eelmise aasta suvel. Paaril on kasvatada alaealised tütred, Marta, Maria ja Anna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles