Helen Mahmastol: Tallinnasse ei mahu nii palju ööklubisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Privé inglid Helen Mahmastol ja Evely Ventsli
Privé inglid Helen Mahmastol ja Evely Ventsli Foto: Club Privé

Eksmiss ja klubi Privé omanik Helen Mahmastoli arvates ei toimi paljud klubid Tallinnas väikese rahvaarvu ja suure klubidearvu tõttu.

«Kui neli aastat tagasi oli hästi popp teha igasuguseid lounge-restorane, siis tundub, et täna tahavad kõik endale ööklubi ehitada, kujutamata ette, mida see tegelikult tähendab,» rääkis ta Buduaarile.

«Tegelikult on juba tänase konkurentsi juures paljudel uutel probleem klientide leidmisega - ei ole lihtsalt piisavalt inimesi meie väikeses Tallinnas nii suure arvu klubide jaoks. Ning kui on pooltühi saal, hakatakse võlukepikesena ära kasutama «tasuta» andmist, mis on tegelikult iga klubi puhul esimene märk allakäigust,» selgitas naine.

Ööklubi juhtimise juures peab Helen tähtsaks pidevat konkurentsis püsimist, tugevat meeskonda ja kirge oma töö vastu: «Lihtne on avada ööklubi, kuid raske on seda päevast päeva, aastast aastasse värskena hoida, seega täiesti ausalt öeldes on kõige raskem ning ka kõige olulisem sellise suure konkurentsi juures tipus püsida ja olla uuenduslik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles