«Laulud tähtedega» galerii: Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti proov

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" proovis: Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti, 16.10.2008
"Laulud tähtedega" proovis: Valdo Randpere ja Eda-Ines Etti, 16.10.2008 Foto: Photo Factory

Sel nädalal külastab Elu24.ee kolme laulupaari proove. Neist esimesed, IT ärimees Valdo Randpere ja laulja Eda-Ines Etti, mõjusid Café Amigos toimunud bändiproovis nagu kaks vana rahu ise.

Üheks põhjuseks võib olla see, et lisaks Inesele on lavakogemus olemas ka Valdol, kes üle kahekümne aasta tagasi muusikuleiba teenis.

Valdo, sinul on saate prominentidest osalejatest vast kõige suurem muusikakogemus. Kui suure eelise see sulle teiste ees annab?
Mina ei tea, kas see annab eelist. Ka paljud teised on esinenud, võib-olla mitte küll kitarriga ülikooli aula laval, aga ikkagi.

Olen alati laulnud kellegagi koos, kas siis Leila Milleri või Urmas Alendriga, aga solistina mitte kunagi.

Eks esimeses saates olingi nii, nagu vanasti – kitarr käes, tegime sama asja. Aga teises ja kolmandas saates on mul olnud juba oma soolokohad.

Tunnen end laval ilma kitarrita nagu karu, kes ei oska kuidagi olla. Öeldakse, et tunne end vabalt. Panen siis käed tasku. Siis jälle kommenteeritakse, et daami kõrval ei sobi ju käed taskus seista.

Seega on mul praegu väga vähe eeliseid ja väga palju probleeme. Ma ju ei ole varem võistelnud ka niimoodi, kramp on sees. Olengi krampis vana karu.

Minu kõige suurem eelis on Ines. Alati abivalmis ja õpetab, vahel on ta jube bitchy ka. Täielik professionaal, kes lisaks endale mind ka piitsutab!

Kui palju oled viimase kahekümne aasta jooksul muusikaga tegelenud?
Minimaalselt. Kindlasti vähem, kui enamus saates osalejatest. Näiteks Ingrid Tähismaa on ju koguaeg laulnud, igal seksikate ja vähem seksikate peol.

Aga ma ise olen viimase kahekümne aasta jooksul kokku laulud umbes 30 minutit.

Rääkisid enne Inesest kui õpetajast. Aga kuidas on ta lavapartnerina?
Super! Ja mõnus vaadata. Mu naine ütles peale eelmist saadet, et Ines on kõige ilusam naine selles saates. Eks välimus ja julge olek laval annab ikkagi palju juurde.


Ines, kas osaleksid «Laulud tähtedega» saates ka siis, kui tehtaks teine hooaeg?

Polegi mõelnud sellele. Oleneb… Ei oska kohe vastata sellele küsimusele.

Aga oletame, et osaled ka järgmisel hooajal. Keda sooviksid enda partneriks?
Hmm… No Valdo esindab hoopis teiste reeglitega maailma, kui see, kust mina pärit olen. Ärimaailma.

Minu partner võiks olla keegi, kes temale vastandub. Äkki oleks rohkem selline, nagu mina.

Kuigi igasugune partneri valik on huvitav. Ja ma arvan, et see, kuidas sellistes saadetes partnereid saadakse, on tegelikult täiesti juhuslik.

Kuidas hindad Valdot lavapartnerina?
Väga hästi! Ja kihvt on just see, et ma näen iga korraga, kuidas ta aina rohkem avaneb ja areneb.

Kihvt on ka see, et saame omavahel hästi läbi ka proovides. Kogu aeg teeme nalja ja eks vaidleme ka, aga lepime alati ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles